Bonnier Tidskrifter har värvat Therese Nilsson, tidigare försäljningschef på Perfect Day Media, och Rebecka Edgren Aldén, tidigare andreredaktör på Damernas Värld och chefredaktör mama och Family Living, rekryteras som konceptansvariga.. Folk Therese Nilsson, tidigare försäljningschef på Perfect Day Media, och Rebecka Edgren Aldén, tidigare andreredaktör på Damernas Värld och chefredaktör mama och Family Living, rekryteras som konceptansvariga. Foto: Press

Therese Nilsson och Rebecka Edgren Aldén går till Bonnier Tidskrifter

Bonnier Tidskrifter förstärker sin contentavdelning. Therese Nilsson, tidigare försäljningschef på Perfect Day Media, och Rebecka Edgren Aldén, tidigare andreredaktör på Damernas Värld och chefredaktör mama och Family Living, rekryteras som konceptansvariga.

Daniel Bacelj
Daniel Bacelj
 

Bonnier Tidskrifter når varje månad över hälften av landets kvinnor genom marknadsledande varumärken såsom Damernas Värld, Sköna hem och Allt om Mat.

– Vi är dessa kvinnors val som mediekanal när det gäller inspiration, guidning och avkoppling, säger Andreas Sandin, annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter i en kommentar.

En tydlig trend på mediemarknaden i dag är relevans, att kommunicera rätt innehåll till rätt målgrupp, i rätt miljö och vid rätt tillfälle.

– Här är Bonnier Tidskrifter långt framme med vår Creative- och produktionsavdelning som jobbar med allt från native (text och rörligt), podd, annonser (print och digitalt), bloggar och event, fortsätter Andreas Sandin.

Therese Nilsson, tidigare försäljningschef på Perfect Day Media, och Rebecka Edgren Aldén, tidigare andreredaktör på Damernas Värld och innan dess chefredaktör på mama och Family Living, rekryteras nu och blir konceptansvariga för att både utveckla och vässa en redan stark annonsaffär.

– Jag har jobbat länge på Bonnier tidskrifter med många olika magasin, och vet hur otroligt starka varumärken vi har – och framför allt, hur nära relation vi har med våra läsare, oavsett hur vi kommunicerar med dem, i tidningen, digitalt, i sociala medier, på resor eller event. Det känns fantastiskt kreativt och kul att få utveckla nyskapande sätt att tillsammans med annonsörerna kommunicera med den här starka målgruppen, säger Rebecka Edgren Aldén.

Therese Nilsson:

– För att kunna utveckla lyckade koncept som är givande både för målgruppen och kunden, krävs starka varumärken. Därför ser jag en otrolig potential i Bonnier Tidskrifter och det ska bli väldigt spännande att både förvalta och utveckla konceptavdelningen.

– Med Therese och Rebecka som konceptansvariga ser vi till att vi på bästa sätt kan kombinera kreativa annonslösningar med sådant som fungerar i våra redaktionella miljöer. Kombinationen är det som säkerställer resultat och effekt, säger Andreas Sandin, annonsdirektör på Bonnier Tidskrifter och fortsätter:

– Att förmedla det man vill berätta på ett sätt som målgruppen verkligen vill ta till sig är ett hantverk. Jag är stolt och glad över att få välkomna Rebecka och Therese till vårt starka team!

Emma Rost går till Westander. Folk
Efter sju år lägger Curators of Sweden ned det populära Sverigekontot på Twitter.
Aftonbladet videoutbildar all personal.
Jörgen Gullbrandsson, VD på Readly.
Google är populäraste arbetsgivaren enligt en undersökning utförd av Academic Work
Åre är den kommun där invånarna hyr ut sitt boende mest via Airbnb.
Gullers Grupp har rekryterat den digitala projektledaren Karin Benckert och producenten Pelle Helmstein. Folk
Isabella Löwengrip flyttar sin blogg till Bonnier
Volkswagen startar bildelningstjänst med e-bilar i Berlin som vänder sig till personer som inte vill äga en bil själv.
Pernilla Enebrink går till Westanders Folk
Linda Johansson blir ny marknadsansvarig på Miele i Sverige. Folk
Bonnier Magazines & Brands vill bli Sveriges största koncept- och contentbyrå. Satsningen kommer att ledas av Emelie Grahn och Malin Lundberg Aguilera
TV4 bjuder på en intensiv tv-höst.
Det populära tv-programmet The Grand Tour blir tv-spel. Amazon producerar.
Jesper Dahl blir ny nordisk vd för Viacom.
Andrea Sahlgren lämnar Viacom - går till Nent