Therese Bohlin (vänster) blir ny byråchef på Prime och United Minds efter Sofia Myrevik. Foto: Press Folk Therese Bohlin (vänster) blir ny byråchef på Prime och United Minds efter Sofia Myrevik. Foto: Press

Therese Bohlin ny byråchef på Prime

Therese Bohlin har utsetts till ny byråchef för Prime och United Minds efter Sofia Myrevik. Therese är i dag partner på Prime och strategisk rådgivare till några av byråns största uppdragsgivare. Byråchefsuppdraget innebär ansvar för ledning och utveckling av byrån.

Publicom
Publicom
 

– Vi är en internationell kreativ hub i Weber Shandwick och mitt uppdrag är att säkra att de bästa innovatörerna finns på Slussplan även framåt. Det senaste åren har inneburit en enorm utveckling av byråns erbjudande och kvittot på det är att vi kan leverera mer kundvärde på helt nya nivåer, säger Therese Bohlin i en kommentar.

Therese har vunnit priser både nationellt och internationellt och har föreläst på bland annat Handelshögskolan i Stockholm och Berghs School of Communication. Under det senaste året har hon byggt upp en hybridfunktion mellan planning och kreation på Prime där strategi- och innovationskapacitet förenas. Therese kom till byrån under 2011 från en roll på Storåkers McCann som planningchef.

jeanette-gustafsdotter-tu
Från vänster: Johan Ramsten, vice vd för koncernen. I mitten Anna Grönlund Krantz ny vd för Hallvarsson & Halvarsson och Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group.
Jimmie Åkesson hade flest fejkföljare efter att Twitter genomförde en storstädning av falska konton på Twitter
Anneli Wikström blir ny Head of Native Studio inom Metro Media House.
Teamet som håller i Aftonbladets partiledardebatt: Matilda Wennerholm, programledare, Maria Bjaring, program- och debattledare, Malvina Britts, reporter, Lena Mellin, kommentator, Robert Aschberg, program- och debattledare.
Gullers Grupp köper den digitala Umeå-byrån Humbly
Zlatan Ibrahimovic skrotar sitt klädmärke A-Z, som han hade tillsammans med den norska klädjätten Varner.
Hanif Hosseini, sportchef Discovery.
Hermann Haraldsson, vd för Boozt
Bild från Googles lobby i San Francisco.
Anders Skoe blir interims-vd på Blocket
Titti Schultz lämnar P5 och kliver istället över till P4 Extra.
Till vänster: Ulrika Ek, vd för Nyheter24-gruppen och Daniel Pereaux, nytillträdd vd för Fragbite.
Sverigedemokraterna blir Sveriges största parti
Iapotek förvärvar Eprix
Jonas Antonsson, Raw Fury och Mikkel Weider och Martin Walfisz från Nordisk Film Games
Till vänster: Per Norman, vd för Mrg.