Från vänster: Johan Ramsten, vice vd för koncernen. I mitten Anna Grönlund Krantz ny vd för Hallvarsson & Halvarsson och Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group.Från vänster: Johan Ramsten, vice vd för koncernen. I mitten Anna Grönlund Krantz ny vd för Hallvarsson & Halvarsson och Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group. Foto: Pressbild

Ny ledning på H&H

Anna Grönlund blir ny vd för Hallvarsson & Halvarsson. Samtidigt kliver Johan Ramsten in som ny vice vd för koncernen.

Smashdig
Smashdig
 

Johan Ramsten har utsetts till ny vice vd med fokus på affärsutveckling och samverkan inom gruppen. Johan är en av huvudägarna och har varit verksam i koncernen sedan 2004 och senast som vd för Hallvarsson & Halvarsson sedan 2014.

Missa inga nyheter! Följ Smashdig på Linkedin

Lämnar Skandia
Anna Grönlund Krantz tillträder samtidigt som ny vd för Hallvarsson & Halvarsson. Anna sitter idag i koncernledningen för Skandia som Head of Communications, Marketing and Sustainability och har tidigare bland annat varit marknads- och kommunikations­direktör på Praktikertjänst, vd för JKL och gruppledare i Riksdagen för Liberalerna.

– Det är fantastiskt roligt att få återvända till rådgivarrollen och att få göra det som ledare för Sveriges ledande rådgivare inom finansiell och strategisk kommunikation känns både utmanande och spännande. Jag är mycket imponerad av H&H Groups utveckling och ser fram emot att tillsammans med teamet ta Hallvarsson & Halvarsson till nästa nivå, säger Anna Grönlund Krantz, i ett pressmeddelande.

Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group säger följande om utnämningarna:

– Vi är verkligen entusiastiska över att kunna starta hösten med dessa styrkebesked. Utvecklingen i gruppen går fort och vi får de bästa förutsättningarna vi kan tänka oss med både Johan och Anna i viktiga roller. Vi känner Anna väl som en mycket engagerad, kompetent och erfaren rådgivare och ledare inom vårt område och ser fram emot att arbeta tillsammans med henne i utvecklingen av nästa steg för Hallvarsson & Halvarsson.

Anna Grönlund Krantz tillträder sin tjänst den 3 september.
H&H Group består i dag av tolv kommunikations­byråer och över 400 medarbetare. Koncernen har kontor i Stockholm, Malmö, Linköping, London och Shanghai. Den samlade byråintäkten överstiger 500 miljoner kronor.

Emma Rost går till Westander. Folk
Efter sju år lägger Curators of Sweden ned det populära Sverigekontot på Twitter.
Aftonbladet videoutbildar all personal.
Jörgen Gullbrandsson, VD på Readly.
Google är populäraste arbetsgivaren enligt en undersökning utförd av Academic Work
Åre är den kommun där invånarna hyr ut sitt boende mest via Airbnb.
Gullers Grupp har rekryterat den digitala projektledaren Karin Benckert och producenten Pelle Helmstein. Folk
Isabella Löwengrip flyttar sin blogg till Bonnier
Volkswagen startar bildelningstjänst med e-bilar i Berlin som vänder sig till personer som inte vill äga en bil själv.
Pernilla Enebrink går till Westanders Folk
Linda Johansson blir ny marknadsansvarig på Miele i Sverige. Folk
Bonnier Magazines & Brands vill bli Sveriges största koncept- och contentbyrå. Satsningen kommer att ledas av Emelie Grahn och Malin Lundberg Aguilera
TV4 bjuder på en intensiv tv-höst.
Det populära tv-programmet The Grand Tour blir tv-spel. Amazon producerar.
Jesper Dahl blir ny nordisk vd för Viacom.
Andrea Sahlgren lämnar Viacom - går till Nent