Jimmy Åhfeldt, Maria Fritzell och Malin Ganebro. Foto: Pressbild Folk Jimmy Åhfeldt, Maria Fritzell och Malin Ganebro. Foto: Pressbild

Hårdsatsande KidsBrandStore värvar onlinetrio

Hårdsatsande KidsBrandStore som nischat sig på kvalitetskläder för barn och ungdomar ska nu växla upp tempot inför sin kommande Nordensatsning. Nu tillsätter de ett Online Marketing Team som ska arbeta för att driva potentiella kunder till sajten samt att skapa och bibehålla en god relation med dessa.

Daniel Bacelj
Daniel Bacelj
 

-Ett väl fungerande Online Marketing Team är en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa. Vi har tidigare jobbat med flera delar inom Online Marketing men saknat en tydlig strategi och struktur. Med vårt nya team på plats kan vi jobba fram en tydlig strategi och mål både övergripande och för varje delområde. Detta kommer hjälpa oss att styra mellan de olika kanalerna utifrån satta mål. Jag tycker att vi fått till en bra mix av kompetenta personer med olika erfarenheter och personligheter. Ser med stor tillförsikt fram emot teamets arbete och resultat, säger Mikael Arnåsen, VD på KidsBrandStore i en kommentar.

Online-teamet består av:

Maria Fritzell, Online Marketing Manager. Hon kommer närmast från Moss Bros, Englands största herrklädeskedja och var ansvarig för att driva potentiella kunder till sajterna.

Jimmy Åhfeldt, On Site Manager. Han har tidigare varit delägare i en webbyrå med åtta anställda, där de bland annat utvecklade den e-handelsplattform som KidsBrandStore idag använder.

Malin Ganebro, Content Marketing Manager. Hon kommer från de egna leden och har arbetat på KidsBrandStore nästan sedan starten.

I september öppnar KidsBrandStore sin första Multibrandstore i Täby Galleria och nu är det även klart att butik nummer två kommer att öppna i Kungsmässsan Göteborg, våren 2017.

Emma Rost går till Westander. Folk
Efter sju år lägger Curators of Sweden ned det populära Sverigekontot på Twitter.
Aftonbladet videoutbildar all personal.
Jörgen Gullbrandsson, VD på Readly.
Google är populäraste arbetsgivaren enligt en undersökning utförd av Academic Work
Åre är den kommun där invånarna hyr ut sitt boende mest via Airbnb.
Gullers Grupp har rekryterat den digitala projektledaren Karin Benckert och producenten Pelle Helmstein. Folk
Isabella Löwengrip flyttar sin blogg till Bonnier
Volkswagen startar bildelningstjänst med e-bilar i Berlin som vänder sig till personer som inte vill äga en bil själv.
Pernilla Enebrink går till Westanders Folk
Linda Johansson blir ny marknadsansvarig på Miele i Sverige. Folk
Bonnier Magazines & Brands vill bli Sveriges största koncept- och contentbyrå. Satsningen kommer att ledas av Emelie Grahn och Malin Lundberg Aguilera
TV4 bjuder på en intensiv tv-höst.
Det populära tv-programmet The Grand Tour blir tv-spel. Amazon producerar.
Jesper Dahl blir ny nordisk vd för Viacom.
Andrea Sahlgren lämnar Viacom - går till Nent