Jimmy Åhfeldt, Maria Fritzell och Malin Ganebro. Foto: Pressbild Folk Jimmy Åhfeldt, Maria Fritzell och Malin Ganebro. Foto: Pressbild

Hårdsatsande KidsBrandStore värvar onlinetrio

Hårdsatsande KidsBrandStore som nischat sig på kvalitetskläder för barn och ungdomar ska nu växla upp tempot inför sin kommande Nordensatsning. Nu tillsätter de ett Online Marketing Team som ska arbeta för att driva potentiella kunder till sajten samt att skapa och bibehålla en god relation med dessa.

Daniel Bacelj
Daniel Bacelj
 

-Ett väl fungerande Online Marketing Team är en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa. Vi har tidigare jobbat med flera delar inom Online Marketing men saknat en tydlig strategi och struktur. Med vårt nya team på plats kan vi jobba fram en tydlig strategi och mål både övergripande och för varje delområde. Detta kommer hjälpa oss att styra mellan de olika kanalerna utifrån satta mål. Jag tycker att vi fått till en bra mix av kompetenta personer med olika erfarenheter och personligheter. Ser med stor tillförsikt fram emot teamets arbete och resultat, säger Mikael Arnåsen, VD på KidsBrandStore i en kommentar.

Online-teamet består av:

Maria Fritzell, Online Marketing Manager. Hon kommer närmast från Moss Bros, Englands största herrklädeskedja och var ansvarig för att driva potentiella kunder till sajterna.

Jimmy Åhfeldt, On Site Manager. Han har tidigare varit delägare i en webbyrå med åtta anställda, där de bland annat utvecklade den e-handelsplattform som KidsBrandStore idag använder.

Malin Ganebro, Content Marketing Manager. Hon kommer från de egna leden och har arbetat på KidsBrandStore nästan sedan starten.

I september öppnar KidsBrandStore sin första Multibrandstore i Täby Galleria och nu är det även klart att butik nummer två kommer att öppna i Kungsmässsan Göteborg, våren 2017.

jeanette-gustafsdotter-tu
Från vänster: Johan Ramsten, vice vd för koncernen. I mitten Anna Grönlund Krantz ny vd för Hallvarsson & Halvarsson och Martin Petersson, vd och koncernchef för H&H Group.
Jimmie Åkesson hade flest fejkföljare efter att Twitter genomförde en storstädning av falska konton på Twitter
Anneli Wikström blir ny Head of Native Studio inom Metro Media House.
Teamet som håller i Aftonbladets partiledardebatt: Matilda Wennerholm, programledare, Maria Bjaring, program- och debattledare, Malvina Britts, reporter, Lena Mellin, kommentator, Robert Aschberg, program- och debattledare.
Gullers Grupp köper den digitala Umeå-byrån Humbly
Zlatan Ibrahimovic skrotar sitt klädmärke A-Z, som han hade tillsammans med den norska klädjätten Varner.
Hanif Hosseini, sportchef Discovery.
Hermann Haraldsson, vd för Boozt
Bild från Googles lobby i San Francisco.
Anders Skoe blir interims-vd på Blocket
Titti Schultz lämnar P5 och kliver istället över till P4 Extra.
Till vänster: Ulrika Ek, vd för Nyheter24-gruppen och Daniel Pereaux, nytillträdd vd för Fragbite.
Sverigedemokraterna blir Sveriges största parti
Iapotek förvärvar Eprix
Jonas Antonsson, Raw Fury och Mikkel Weider och Martin Walfisz från Nordisk Film Games
Till vänster: Per Norman, vd för Mrg.