Jimmy Åhfeldt, Maria Fritzell och Malin Ganebro. Foto: Pressbild Folk Jimmy Åhfeldt, Maria Fritzell och Malin Ganebro. Foto: Pressbild

Hårdsatsande KidsBrandStore värvar onlinetrio

Hårdsatsande KidsBrandStore som nischat sig på kvalitetskläder för barn och ungdomar ska nu växla upp tempot inför sin kommande Nordensatsning. Nu tillsätter de ett Online Marketing Team som ska arbeta för att driva potentiella kunder till sajten samt att skapa och bibehålla en god relation med dessa.

Daniel Bacelj
Daniel Bacelj
 

-Ett väl fungerande Online Marketing Team är en viktig del i vår fortsatta tillväxtresa. Vi har tidigare jobbat med flera delar inom Online Marketing men saknat en tydlig strategi och struktur. Med vårt nya team på plats kan vi jobba fram en tydlig strategi och mål både övergripande och för varje delområde. Detta kommer hjälpa oss att styra mellan de olika kanalerna utifrån satta mål. Jag tycker att vi fått till en bra mix av kompetenta personer med olika erfarenheter och personligheter. Ser med stor tillförsikt fram emot teamets arbete och resultat, säger Mikael Arnåsen, VD på KidsBrandStore i en kommentar.

Online-teamet består av:

Maria Fritzell, Online Marketing Manager. Hon kommer närmast från Moss Bros, Englands största herrklädeskedja och var ansvarig för att driva potentiella kunder till sajterna.

Jimmy Åhfeldt, On Site Manager. Han har tidigare varit delägare i en webbyrå med åtta anställda, där de bland annat utvecklade den e-handelsplattform som KidsBrandStore idag använder.

Malin Ganebro, Content Marketing Manager. Hon kommer från de egna leden och har arbetat på KidsBrandStore nästan sedan starten.

I september öppnar KidsBrandStore sin första Multibrandstore i Täby Galleria och nu är det även klart att butik nummer två kommer att öppna i Kungsmässsan Göteborg, våren 2017.

Henrik Stenson. Foto: TourProGolfClubs, cc, 2.0
Twitters högkvarter i England. Foto: Pressbild
Caroline Ensér (t.v.) och Charlotta Malmquist Renstig (t.h)
Instagram
Alicia Sternin och Ida Antebro. Foto: Press
3D sko Gullers Grupp
Foto: Pressbild
Joel Abrahamsson är Sverige bästa utvecklare 2016. Foto: Johannes Skoog/Expressen
TV4 har har rekryterat Maria Mowbray som ny utvecklingschef och Cem Yeter som ny Creative Director. Folk
Vinnarna av Stora Journalistpriset 2016: Vinnarna Bosse Lindquist, Niklas Orrenius, Negra Efendić, Karin Thunberg och Helena Bengtsson.
Dagens download: Harrysrapporten - Trendrapport - Så här blir framtidens restauranger
Musikhjälpen 2016 leds av Josefine Jinder, Kodjo Akolor och Pelle Almqvist.
Allt för Sverige vann en Emmy
Jessica Sandberg blir ny Commercial Director på Nespresso.
Gustav Degerman och Hamid Abo startar Find Creatives. Foto: Press
Så här ska nya Aftonbladet.se knocka jättarna
Google skjuter in pengar i hemligt Nyheter24-projekt
Schibsted Future report 2017
Blocket har släppt ny sajt. Till höger, Cecilia von Krusenstierna, marknadschef Blocket