Daniel Lagerqvist (vänster) blir ny kommunikationsdirektör efter Dan Panas som lämnar Discovery Networks Folk Daniel Lagerqvist (vänster) blir ny kommunikationsdirektör efter Dan Panas som lämnar Discovery Networks. Foto: Pressbilder

Dan Panas lämnar Discovery

Dan Panas slutar som kommunikationsdirektör på Discovery Networks Sweden. Daniel Lagerqvist, idag biträdande kommunikationsdirektör och presschef Sport tar över.

Smashdig
Smashdig
 

Efter sju år som presschef och snart fyra år som kommunikationsdirektör för Discovery Networks Sweden slutar Dan Panas på Discovery Networks Sweden. Han förklarar varför:

– Jag tror att alla som känner mig vet att jag brinner för nya spännande utmaningar, ny kunskap och nya lösningar, och sedan en tid tillbaka har suget efter ett nytt äventyr vuxit sig allt starkare hos mig. Jag känner både en stor stolthet och en trygghet i att kunna lämna över stafettpinnen till min biträdande kommunikationsdirektör Daniel Lagerqvist. Daniel är ett ess och jag är övertygad om att det här kommer att bli mer än bra.

Daniel Lagerqvist tar över

Lagerqvist kom till Discovery Networks för knappt två år sedan och har tidigare arbetat i olika chefsroller på bland annat Expressen och Aftonbladet samt drivit egen kommunikationsbyrå. På Discovery har Daniel ansvarat för press och PR kring bolagets sporträttigheter och inte minst arbetet med OS i Pyeongchang 2018.

– Vi är mitt inne i en digital omvandling där gamla sanningar måste prövas på nytt och jag är helt säker på att vår eminenta kommunikationsavdelning är redo för nya utmaningar och kommer att lyckas utmärkt med detta. Att få leda PR- och kommunikationsarbetet och ta över efter en så omtyckt, varm, kunnig och högt respekterad kommunikatör och chef som Dan Panas, är så klart hedrande och oerhört spännande, säger Daniel Lagerqvist, i ett pressmeddelande.

Emma Rost går till Westander. Folk
Efter sju år lägger Curators of Sweden ned det populära Sverigekontot på Twitter.
Aftonbladet videoutbildar all personal.
Jörgen Gullbrandsson, VD på Readly.
Google är populäraste arbetsgivaren enligt en undersökning utförd av Academic Work
Åre är den kommun där invånarna hyr ut sitt boende mest via Airbnb.
Gullers Grupp har rekryterat den digitala projektledaren Karin Benckert och producenten Pelle Helmstein. Folk
Isabella Löwengrip flyttar sin blogg till Bonnier
Volkswagen startar bildelningstjänst med e-bilar i Berlin som vänder sig till personer som inte vill äga en bil själv.
Pernilla Enebrink går till Westanders Folk
Linda Johansson blir ny marknadsansvarig på Miele i Sverige. Folk
Bonnier Magazines & Brands vill bli Sveriges största koncept- och contentbyrå. Satsningen kommer att ledas av Emelie Grahn och Malin Lundberg Aguilera
TV4 bjuder på en intensiv tv-höst.
Det populära tv-programmet The Grand Tour blir tv-spel. Amazon producerar.
Jesper Dahl blir ny nordisk vd för Viacom.
Andrea Sahlgren lämnar Viacom - går till Nent